Baking soda shampoo: je haar zal groeien als het magie.

Baking soda is zeker een van de gezondste ingrediënten in de wereld. Door zijn helende eigenschappen te openbaren, is zijn populariteit beduidend gestegen. Onder al het gebruik ervan, zuiveringszout kan ook gebruikt voor verbetering van haar kwaliteit. Het maakt je haar glanzend, gezond en reinigt het haar van verschillende conditioner en giftige chemicaliën.

Als u wilt voorkomen dat alle chemische producten vol met verschillende schadelijke stoffen, moet u zeker proberen de volgende Baking soda behandeling te handhaven en verbeteren van de gezondheid van je haar. U zult versteld staan van de resultaten!

Recept:

Maak een mengsel tussen een deel van zuiveringszout en drie delen van het water. Breng het resulterende mengsel op nat of droog haar en masseer het goed.

Laat het mengsel te handelen voor 2-3 min en dan spoelen. Reinig je haar van alle overblijfselen met behulp van warm water.

Het volgende wat je moet doen is om azijn mengsel te maken door het combineren van 1 deel van appel cider azijn en 4 delen van het water. U voorkomen dat de geur van ACV door toevoeging van een paar druppels Lavendel, rozemarijn of pepermuntolie. Was je haar met dit mengsel.

Het kan een beetje moeilijk om je haar te wassen zonder schuim als de standaard shampoos, maar de resultaten zullen volledig verbazen en verander je mening!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *