Skip ads

Är du medveten om orsaken till håravfall?
Många forskare uppger att det finns gott om faktorer som kan resultera i håravfall som viktminskning, klimakteriet, är gravid, stress och massor av mer.

However alternativt det finns dessutom många orsakar som kan främja och jämväl Pace upp hår förlusten. Stress är bland de orsaker som kan vara motivet för hormonell obalans och detta orsakar håravfall.

Frågan om håravfall kan minska din fåfänga och förlora ditt självförtroende, vilket gör dig osäker. Letar du efter svaret på denna nackdel, det är möjligt att du kommer att köpa dyra hår varor och olika behandlingar som inte är mycket miljövänlig.

LyckligtVis har vi fått ett svar på detta problem-en hemlagad ren schampo.

Här är instruktionerna för att göra din egen hemlagad schampo för att förhindra håravfall:

Först ta ett schampo som har opartiskt pH och är ren. Mest lämpliga alternativet är standard Child Shampoo. Schampot kommer att få oss började och senare kommer vi att lägga till tre extra element till den.

Lägg först till rosmarin viktig olja i schampot. Det är livsviktigt för att förbättra blodflödet till hårbotten och med detta har den förmågan att göra håret starkare.

Den andra ingrediensen är citron viktig olja, hänförlig till dess antiseptiska egenskaper och uppfriskande doft.

Och den slutliga ingrediensen är 2 caplets av vitamin E. Du kan hitta detta i infödda välbefinnande butiker och apotek.

E-vitamin kan vara mycket miljövänlig i att stoppa håravfall och stoppa metoden. Det är ett ganska enkelt recept för att göra din personliga Pure Shampoo. Nedan visas instruktionerna.

Hur man förbereder:

Ta ett neutralt schampo och tillsätt 10 droppar citron eterisk olja och 10 droppar rosmarin eterisk olja. Efter att sätta 2 caplets av vitamin E och skaka schampo väl att blanda ingredienserna.

Så här använder du:

Det rekommenderas att tvätta håret med detta schampo varannan dag – om du tvättar det idag, gör en paus imorgon och så vidare.

Sätt schampot på håret och massera in håret och hårbotten fint. Låt den verka i 10 minuter och tvätta sedan håret med lite varmt vatten.

Resultaten är häpnadsväckande. Ditt hår kommer att börja växa igen på bara några veckor.
Vänligen om du gillade det här inlägget sedan dela det på Facebook och Pinterest. Tack!

https://wp.me/pavFCc-AQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *